Menu

Metalen aanhangwagen voor driewieler

Metalen aanhangwagen voor driewieler
  € 84,90
  € 53,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Van rallyrijder tot meesterbouwer.

  Krachtige accessoires voor "Bob de rallyrijder": Met de eenassige aanhangwagen wordt de driewieler omgevormd tot een werkvoertuig dat geschikt is voor bouwplaatsen en tuinen. Het behulpzame kroost kan ter plekke zand of grond, gereedschap of planten vervoeren (of misschien gewoon de opgezette dieren een frisse neus laten halen). Wat de bestuurder ook wil vervoeren, de stevige constructie van gepoedercoat plaatstaal belooft "stabiliteit" tot een lading van tien kilogram.

  De aanhanger wordt via een stevige stalen splitpen aan de achterste dwarsbalk van de driewieler gekoppeld. De trapeziumvorm helpt voorkomen dat hij tegen het trekkende voertuig botst en maakt het voor de bestuurder gemakkelijker om te manoeuvreren - iets wat geleerd moet worden. En de aanhanger rolt gemakkelijk op de PVC loopvlakken van de wielen.

  Gemaakt in een werkplaats voor gehandicapten bij het Bodenmeer.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206377

   Staal, poedercoating blauw. Wielen metalen velg met poedercoating, loopvlak PVC (polyvinylchloride). Hoogte 18 cm, lengte 58 cm, breedte 38 cm. Gewicht 3 kg. Maximale belasting 10 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu