Menu

Merino Wol deken ribbreisel

Blauw-natuur gestreept
Merino Wol deken ribbreisel
Blauw-natuur gestreept
  Blauw-natuur gestreept
  € 249,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Gebreid, niet geweven. Gemaakt van zachte merino wol.

  De Westerwald breispecialist Seldom staat bekend om exquise breiwerk. Deze deken toont ook de jarenlange ervaring in zowel de breitechniek als de behandeling van het kostbare materiaal. Voor deze deken in een ribbreipatroon gebruikt Seldom zuivere Argentijnse merinowol van gecontroleerde biologische landbouw (kbT). Het garen wordt gesponnen in Biella, Italië, een traditionele textielregio in Italië. Bij het breien ontstaan de blokstrepen door het gebruik van vijf gekleurde garens: een basiskleur die doorloopt en vier andere kleuren waarmee hij zich in blokstrepen mengt. Dit resulteert in minder levendige tinten dan wanneer de kleuren afzonderlijk worden gebreid, zodat de deken voor veel interieurstijlen kan worden gebruikt. Na het breien wordt de deken voorgewassen, waardoor hij nog zachter en volumineuzer aanvoelt. Overigens bieden gebreide dekens een klein voordeel ten opzichte van geweven dekens: hoewel ze hetzelfde gewicht per oppervlakte-eenheid hebben, zijn gebreide dekens iets warmer omdat ze volumineuzer zijn door de verweven garens en daardoor nog meer warmte-isolerende lucht kunnen vasthouden. Vaak liggen ze ook nog lekkerder, vooral als het gebruikte materiaal zulke fijne en zachte merinowol is als hier.

  Productinformatie

  Artikel nummer 205586

   100% scheerwol. Herkomst Argentinië (Zuid-Patagonië). Garengetal Nm 30/2. Handwas of chemisch reinigen. Gemaakt in Duitsland. 160 × 180 cm. Gewicht 830 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen