Menu

Memory Spel Weide Planten

Memory Spel Weide Planten
21,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Samen met een grafisch ontwerper hebben we de illustraties voor dit memoryspel ontwikkeld op basis van historische wetenschappelijke tekeningen. De gedetailleerde, levensechte illustraties zijn de beste voorbereiding voor jonge kinderen om een weideplant in het wild te kunnen herkennen.

Natuurwetenschappelijke illustraties

De illustraties komen uit het 100 jaar oude leerboek "Die Pflanzen der Heimat" van Otto Schmeil en Jost Fitschen. Schmeil, een bioloog, en Fitschen, een botanicus, waren voortreffelijke persoonlijkheden op hun gebied, en het determinatieboek "Flora Deutschlands und der angrenzenden Länder" (Flora van Duitsland en de aangrenzende landen) (huidige titel), dat ook gezamenlijk werd uitgegeven, is nog steeds het beproefde standaardwerk over plantenidentificatie onder de naam "Schmeil-Fitschen" - het is nu aan zijn 96e editie toe.

Leren, herinneren en ontdekken

Enerzijds wanhopen opvoeders telkens weer wanneer hun beschermelingen niet weten hoe ze de planten in de schooltuin, de vogels voor hun deur of andere dieren moeten identificeren; anderzijds zijn veel volwassenen er niet veel beter aan toe. Geheugenspelletjes die nieuwsgierigheid en spelvreugde combineren, kunnen bijdragen tot deze vergeten kennis van de fysionomie van planten, de zoölogische verscheidenheid en het bewust onderzoeken daarvan - en mogen niet lang zonder succes blijven, zoals ook de vreugde om een plant of een dier in levende lijve te herkennen, het resultaat van dit spel kan zijn. Wij hebben onze geheugenspelletjes speciaal voor dit doel ontwikkeld in samenwerking met een grafisch ontwerper. Ze zijn alleen bij ons verkrijgbaar. Historische illustraties uit de natuurwetenschappen dienen als model.

Productinformatie

Artikel nummer 42216

Voor 2-4 spelers. Vanaf 14 jaar. 40 speelkaarten (8 × 8 cm) met 20 motieven.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu