Menu

Meine Gartenwerkstatt

Meine Gartenwerkstatt
22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Actief gedurende het hele tuinjaar. Tuinieren voor kinderen

Een tuin biedt het hele jaar door activiteiten. Ideeën, kleine instructies, tips en recepten zijn verzameld in dit boek, op een kindvriendelijke manier klaargemaakt, gemakkelijk te begrijpen, met kennis van zaken geïllustreerd en gerangschikt volgens de seizoenen.

Productinformatie

Artikel nummer 14763

Met veel kindvriendelijke instructies voor spelen en bouwen in de tuin en recepten voor kleine koks. Vanaf 6 jaar. Door Anke M. Leitzgen, Judith Drews en Thekla Ehling. 144 pagina's, met talrijke illustraties en foto's in kleur en zwart-wit.
Flexibele kaft, 20 x 25,8 cm. Gepubliceerd door Gerstenberg Verlag.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu