Menu

Mein Garten – Ein Bienenparadies

(Bruno P. Kremer)
Mein Garten – Ein Bienenparadies
(Bruno P. Kremer)
30,80 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Van bijen en van bloemen.

Een gids, een naslagwerk en een pleidooi voor diversiteit - het boek van Bruno P. Kremer over de tuin als paradijs voor bijen is dit alles. Zelf natuurwetenschapper pleit hij er in dit boek voor om in plaats van het monotone permanente groen dat de monoculturen in onze omgeving vaak bieden, in onze eigen tuin weer een kleurrijk voedselaanbod te creëren dat rijk is aan afwisseling voor bijen, hommels en andere insecten. De inleiding bevat dertig bladzijden met interessante informatie over het leven en de biologie van bijen. Daarna volgt een soortengedeelte met gedetailleerde plantenportretten die interessante informatie geven over de standplaatsvereisten van planten in de tuin en hun voedingswaarde voor bijen.

Een noot over het lezen:

Let op: de sortering binnen de soorten is gebaseerd op de systematiek van de planten. Botanisch gezien is dit natuurlijk correct - maar als je als lezer een volgorde volgens het alfabet verwacht, misschien een beetje verwarrend in het begin. De index vergemakkelijkt de oriëntatie.

Productinformatie

Artikel nummer 67627

De 200 beste bijenplanten. 272 pagina's met meer dan 560 foto's in kleur. Bloeikalender, verdere lectuur en index in de bijlage. 22,5 x 15,5 cm, softcover. Haupt Verlag Bern, 2e editie 2018.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu