Menu

Marseilles zeep

Rose
Marseilles zeep
Rose
7,90 €Basisprijs: 52,67 €/ 1kgalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Op basis van palmolie en voedende zoete amandelolie. De geur wordt verkregen door essentiële oliën uit Grasse, waaronder echte rozenolie. De uiterst milde zeep is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.

Marseille zeep. Van Rampal.

Marseillezeep dankt zijn legendarische reputatie aan de plantaardige grondstoffen van de rijke plaatselijke olijfcultuur in combinatie met de kokos- en palmoliën uit overzeese gebieden die in de haven van Marseille aan land komen en de weelderige kruidenflora van de Provence. Sinds 1828 produceert het familiebedrijf Rampal zeep met een oliegehalte van 72% volgens een ongewijzigd recept: de zeepmassa wordt gekookt in koperen ketels, zes keer vermalen tot de fijnste vlokken en geperst tot compacte stukken. De zepen zijn gemaakt zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Productinformatie

Artikel nummer 43995

150 g staaf
Lavendelbloesem: Zeep met een hoog gehalte aan lavendelolie (3%). Bevat kleine lavendelbloemen die de huid zacht masseren en dode huiddeeltjes verwijderen.

Verveine : De vaste tegenhanger van de Marseille vloeibare zeep Verveine. Fijne Marseillezeep op basis van palmolie met de frisse geur van citroenverbena.

Rose: Gemaakt op basis van palmolie en voedende zoete amandelolie. De geur wordt verkregen door essentiële oliën uit Grasse, waaronder echte rozenolie. De uiterst milde zeep is bijzonder geschikt voor de gevoelige huid.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu