Menu

Marseilles vloeibare zeep

Lavendel - 500-ml
Marseilles vloeibare zeep
Lavendel - 500-ml
17,90 €Basisprijs: 35,80 €/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Vloeibare zeep van Rampal.

Rampal produceert deze vloeibare zeep op basis van kokosolie met puur natuurlijke ingrediënten. Het is ongeveer 3% supervet met amandel- en olijfolie. Etherische oliën van lavendel of citroenverbena geven het een fijne, aangename geur.

Marseille zeep. Van Rampal.

Marseillezeep dankt zijn legendarische reputatie aan de plantaardige grondstoffen van de rijke plaatselijke olijfcultuur in combinatie met de kokos- en palmoliën uit overzeese gebieden die in de haven van Marseille aan land komen en de weelderige kruidenflora van de Provence. Sinds 1828 produceert het familiebedrijf Rampal zeep met een oliegehalte van 72% volgens een ongewijzigd recept: de zeepmassa wordt gekookt in koperen ketels, zes keer vermalen tot de fijnste vlokken en geperst tot compacte stukken. De zepen zijn gemaakt zonder kunstmatige kleur- en geurstoffen.

Productinformatie

Artikel nummer 41553

In 500 ml plastic dispenser of 1 l plastic fles. Gemaakt in Frankrijk.

Verveine: Met de essentiële olie van citroenverbena en zijn frisse, subtiel citroenachtige geur.

Lavendel: Met essentiële lavendelolie, waarvan de aangenaam kruidige maar onopvallende geur ook door deze vloeibare zeep wordt verspreid.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu