Menu

Manufactum Verzorgingsolie H17

Manufactum Verzorgingsolie H17
  € 37,90Basisprijs: € 758,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Verzorgende olie van 17 geneeskrachtige planten

  Verkwikkende verzorgingsolie voor de droge en gestreste huid, die ook ideaal is voor kalmerende massages van gespannen lichaamszones en spieren, zoals de schouders en de nek. Olijfolie dient als basis, de verkwikkende, kruidig-aromatische geur wordt gegeven door rode olie (een extract van sint-janskruid met olijfolie) en de essentiële oliën van sparren- en dennennaalden, sinaasappel, eucalyptus, pepermunt, rozemarijn, lavendel, venkel, tijm, kamille, citroen, bergdennen en gember, alsmede ravintsara-olie en kamfer. Ravintsara is een kamferboom, ook bekend als Cinnamomum camphora, die inheems is in Madagaskar, Australië en China. In onze H17-verzorgingsolie zorgt ravintsara-olie voor een frisse, vitaliserende geur. Het is bijzonder heilzaam bij verkoudheid, maar ook bij gewrichtspijn, slapeloosheid, geestelijke uitputting en stress.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202716

   50 ml glazen fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu