Menu

Manufactum Tuin Dressoir Eikenhout

Manufactum Tuin Dressoir Eikenhout
  € 2.800,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering door een expediteur binnen 2-3 weken

  Algemene informatie

  Zo ziet productontwikkeling er bij Manufactum uit. Het is niet ongebruikelijk dat wij onze fabrikanten benaderen met een productidee - of dat zij ons benaderen - en wij werken samen om goede dingen voor ons assortiment te ontwerpen. Ons tuintafeltje is het resultaat van zo'n samenwerking. Dat kan alleen met deze weerbestendige apparatuur van ons.

  Het dressoir in de tuin. Veel bergruimte. Met werkblad.

  Bij het ontwerp van het dressoir hebben we er vooral op gelet dat het voldoende opbergruimte biedt. En het heeft ook een werkblad van 150 x 50 cm dat bekleed is met zinkplaat (de onderbouw is een massieve multiplexplaat). Op het niveau eronder is er nog een oppervlak van 125 x 38 cm voor opslag, dat eveneens met zinken platen is bekleed. De zes lades bieden enorm veel opbergruimte en zijn geschikt voor tuingereedschap en -gereedschap, barbecue-accessoires of het zandbakspeelgoed van de kinderen. Ze kunnen volledig worden verwijderd en verplaatst naar waar hun inhoud op dat moment nodig is.

  Let op:

  Eikenhout bevat looizuur en kan bij hoge temperaturen tanninedeeltjes afscheiden, wat tot verkleuring kan leiden.

  Eikenhout en zinkplaat. Buitenmeubilair.

  Dit terrasmeubilair wordt voor ons in een meubelmakerij in Lüneburg gemaakt van het weerbestendige eikenhout in gekloofde constructie en solide uitvoering: De langsdragers zijn bevestigd door middel van metrische schroefverbindingen met kruiskopbouten en de dwarsdragers zijn waterdicht gelijmd. De planken zijn bekleed met massief bladzink - dat gaat lang mee; in Frankrijk bijvoorbeeld heeft bladzink een lange traditie als werkblad op keukentafels. De poten zijn voorzien van kunststof glijders die vocht van onderen tegenhouden en terrastegels beschermen.

  Leveringsbon:

  Gratis levering op de plaats van gebruik.

  Productinformatie

  Artikel nummer 83581

   Frame en laden onbehandeld eikenhout in natuurlijke knoestigheid. Alle steunen zinkplaat. Gemaakt in Duitsland. Lade klein 15 x 38,5 x 44,5 cm, gewicht 3,2 kg. Grote lade 27,5 x 38,5 x 44,5 cm, gewicht 5,3 kg. Hoogte 90 cm, breedte 150 cm, diepte 50 cm. Totaal gewicht ongeveer 80 kg.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu