Menu
Manufactum

Manufactum Reinigingsmelk zonder parfum

Manufactum
Manufactum Reinigingsmelk zonder parfum
  € 19,90
  € 12,90Basisprijs: € 51,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Melk om te wassen. Reinigt zacht en grondig

  Een reinigingsmelk is - net als koemelk - een olie-in-water emulsie waarbij de vetdruppels zich in een waterfase bevinden. Met een dergelijke emulsie, ondersteund door wasactieve stoffen, is het mogelijk vuildeeltjes van de huid te verwijderen zonder vet te worden. Tegelijkertijd droogt de reinigingsemulsie de huid niet uit, zoals bij het gebruik van oppervlakteactieve stoffen het geval zou zijn. Het is het beste om aan te brengen en uit te smeren met een wattenschijfje. Verwijder resten grondig met een doek of veel lauw water. Voor de laatste reiniging en tonificatie wordt het gebruik van een gezichtstoner aanbevolen.

  Gezichtsreiniging. Zacht en grondig

  Decoratieve cosmetica, fijn stof en airconditioninglucht eisen overdag allemaal hun tol op de gezichtshuid. Reiniging 's avonds is daarom bijzonder belangrijk, omdat de huid 's nachts regenereert en voedingsstoffen en huidverzorgingsstoffen bijzonder goed opneemt. Ook talg en make-upresten kunnen de poriën verstoppen, waarop de huid snel kan reageren met irritatie, roodheid en puistjes. De zachtste vorm van grondige reiniging is het gecombineerde gebruik van een lipofiele reinigingsmelk, die de huid bevrijdt van vette vuildeeltjes, en een hydrophilgezichtstoner, die de huid reinigt van in water oplosbare vuildeeltjes. Goede gezichtstoners hebben ook een mild toniserend en adstringerend effect om de poriën te verkleinen. Bij ons wordt dit bereikt door extracten van toverhazelaar (witch hazel), menthol en kamfer.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63450

   Reinigt de huid zonder haar vet te maken of uit te drogen. Zonder toegevoegde geurstoffen. Geschikt voor alle huidtypes. Glazen fles van 250 ml.

   Ingrediënten: AQUA, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CEATEARYL ALCOHOL, ISOPROPYL MYRISTATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, OCTYLDODECANOL, SORBIC ACID, POTASSIUM SORBATE

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten