Menu

Manufactum Reinigingsmelk zonder parfum

Manufactum Reinigingsmelk zonder parfum
€ 12,90Basisprijs: € 51,60/ 1lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - volgens beproefde recepten, maar ook volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Zij zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit, en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis en geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Melk om te wassen. Reinigt zacht en grondig

Een reinigingsmelk is - net als koemelk - een olie-in-water emulsie waarin de vetdruppels zich in een waterfase bevinden. Met een dergelijke emulsie, ondersteund door wasactieve stoffen, is het mogelijk om vuildeeltjes van de huid te verwijderen zonder vet te worden. Tegelijkertijd droogt de reinigingsemulsie de huid niet uit, zoals bij gebruik van oppervlakte-actieve stoffen het geval zou zijn. Het is het beste aan te brengen en te verspreiden met een wattenschijfje. Verwijder eventuele resten grondig met een doek of met veel lauw water. Voor de laatste reiniging en tonic wordt het gebruik van een gezichtstoner aanbevolen.

Gezichtsreiniging. Zacht en grondig

Decoratieve cosmetica, fijn stof en de lucht van de airconditioning eisen overdag hun tol van de gezichtshuid. De avondreiniging is daarom bijzonder belangrijk, omdat de huid 's nachts regenereert en voedingsstoffen en huidverzorgingsstoffen bijzonder goed opneemt. Ook talg en make-upresten kunnen de poriën verstoppen, waarop de huid snel kan reageren met irritatie, roodheid en puistjes.
De zachtste vorm van grondige reiniging is het gecombineerde gebruik van een lipofiele reinigingsmelk, die de huid bevrijdt van vette vuildeeltjes, en een hydrofiele gezichtstoner, die de huid reinigt van in water oplosbare vuildeeltjes. Goede gezichtstoners hebben ook een mild tonifiërend en adstringerend effect om de poriën te verkleinen. In de onze wordt dit bereikt door extracten van toverhazelaar (witch hazel), menthol en kamfer.

De Manufactum lichaamsverzorging. Apothekersvullingen in farmacopee kwaliteit

Wij hebben onze lichaamsverzorgingslijn ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die ze ook voor ons produceren. De goed doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis en geen synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen geneeskrachtige bereidingen zijn, hebben de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - de kwaliteit van een farmacopee.
Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar worden slechts enkele artikelen toegevoegd. Sommige formuleringen zijn ontleend aan oude formuleringen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken dan ook geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

Productinformatie

Artikel nummer 63450

Reinigt de huid zonder deze vet te maken of uit te drogen. Zonder toegevoegde geurstoffen. Geschikt voor alle huidtypes.
glazen fles van 250 ml
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu