Menu

Manufactum Notitieboekje DIN A5

Blanco
Manufactum Notitieboekje DIN A5
Blanco
  € 11,90
  € 6,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Manufactum notitieboekjes. Gestikt en met een harde kaft.

  Wij kunnen u onze notebooks tegen een verbazingwekkend lage prijs aanbieden, gezien de uitstekende afwerking: De gelamineerde boekomslagen zijn 1,8 mm dik en bieden voldoende stabiliteit om uit de vrije hand aantekeningen te maken. Daartussen zitten 192 garengebonden pagina's (68 grams). De rug is met linnen verstevigd en een grijs tekenlint geeft de laatste vermelding aan.

  Notitieboekjes: eenvoudig maar duurzaam

  Schriften en schriften kunnen met enige rechtvaardiging nog als "verbruiksgoederen" worden beschouwd, maar dit geldt niet voor schriften. Mits hun inhoud van conserverende waarde is, worden zij spoedig archiefmateriaal, en moeten er overeenkomstige, op duurzaamheid gerichte verwerkingsnormen op van toepassing zijn. Dit is het geval met deze.

  Productinformatie

  Artikel nummer 76797

   192 pagina's (68 g/m²). Gevoerd, geruit of blanco. 21,5 × 15,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu