Menu
Manufactum

Manufactum Kookschort en Koksmuts Kinderen

Wit
Manufactum
Manufactum Kookschort en Koksmuts Kinderen
Wit
  Wit
  € 55,90
  € 20,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Een kindvriendelijke outfit in "volwassen" kwaliteit. Voor het koksschort en de koksmuts gebruiken wij een stof die gewoonlijk voor professionele koksjassen wordt gebruikt: een sterke katoenen stof in een slijtvaste keperbinding. Een weloverwogen kenmerk: de borstzak is in het midden geplaatst, zodat hij niet omslaat wanneer het schort wordt aangetrokken.

  Kleine professionals. Uitgerust zoals de grote

  Als het om koken gaat, gedragen kinderen zich als grote professionals: ze houden van een gevoel van prestatie. En ze zijn blij met functionele apparatuur die hen ondersteunt op weg naar een succesvol resultaat. Ver weg van elk schuim hebben we daarom een kookschort en een koksmuts gemaakt voor kinderen - in een kwaliteit van vakmanschap die natuurlijk voldoet aan de eisen van serieus gebruik bij het roeren en sissen. Het plezier aan het fornuis - professionals weten dit ook - kan zich zo ongestoord ontvouwen.

  Het schort en de pet zijn ontworpen met het oog op doel en functie, duurzaam en nuttig als lunchsoep en cakebeslag niet moeten worden misbruikt als T-shirtversiering of haarshampoo. De stof van biologisch katoen is net zo sterk en duurzaam als de stof van ons schort voor volwassenen; de robuuste stof is bestand tegen spatten en het energiek afvegen van deeg- of tomaatnatte vingers. De katoenen stof is machinewasbaar tot 95 °C, zodat u eventuele restjes altijd kunt uitwassen. Uw kind zal er niet eens zo snel overheen groeien: de snit en de grootte van het schort en de muts zijn ontworpen om een trouwe metgezel te zijn van jong tot ouder. Er is echter één verschil met de versie voor volwassenen - en ook dat verschil is goed doordacht: In het belang van een kindvriendelijke pasvorm is de schortzak niet aan de zijkant bevestigd, maar ontworpen als borstzak. Zo wordt het niet "omwikkeld" en blijft het altijd toegankelijk.

  Ik eet mijn soep toch op

  Als kinderen zelf koken of hun ouders helpen in de keuken, eten ze met meer plezier, zo luidt de gerechtvaardigde veronderstelling. Het oorspronkelijke protest ("Bah, spinazie!") ontwikkelt zich veel gemakkelijker tot nieuwsgierigheid naar onbekende gerechten ("Ik hou wel van kerrie!"). Niet te vergeten: Koken met kinderen is niet anders dan koken met professionals. Het maakt niet uit of je een mini-, hobby- of sterrenkok bent: wat je wilt laten slagen heeft functioneel keukengerei nodig.

  Onze selectie kookgerei voor kinderen voldoet dus aan alle kwaliteitscriteria die wij ook toepassen op keukengerei voor volwassenen. Potten, borden, pannen en dergelijke zijn geëmailleerd en daardoor krasbestendig en slijtvast. Keukengerei zoals houten lepels en spatels zijn van hout en niet van plastic. En de messen, de grootste trots van elke kok, zijn voorzien van een afgeronde punt van gerenommeerde fabrikanten als Robert Herder uit Solingen.

  Bericht:

  De donkere afwerking van het kledingstuk kan afgeven op lichte materialen zoals andere kledingstukken, meubels en meubelstoffen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 203943

   100% katoen in keperbinding (basisgewicht 220 g/m²), herkomst Duitsland. Met een borstzak in het midden. Machinewasbaar tot 95 °C, krimp ca. 2%. Gemaakt in Polen. Schort lengte 70 cm, breedte 55 cm. Pet met elastiek voor verschillende hoofdmaten van 50 tot 56 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten