Menu

Manufactum kogelvormer

Manufactum kogelvormer
  € 19,90
  € 14,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Het Parijse mes

  De ballenvormer of -snijder kan worden gebruikt om uniforme ballen te snijden uit bijvoorbeeld meloen en ander fruit. In ons model is het functionele deel met de geslepen randen niet zoals gebruikelijk uit één stuk gestanst en gebogen, maar apart bewerkt en netjes in de juiste hoek aan het korte handvat gesoldeerd. Dit maakt dit gereedschap gemakkelijker te hanteren (en verlengt ook zijn levensduur). De vroegere naam "Parijse mes" is afgeleid van een traditie in de Franse keuken om in bolvorm gesneden groenten en aardappelen - de pommes parisiennes of pommes noisettes - als bijgerecht te bereiden.

  Ons ontwerp. De Manufactum keukengadgetserie

  Triangle in de messenstad Solingen is sinds 1946 gespecialiseerd in de productie van keukengereedschap met messen. Wij laten daar de keukengadgets van onze eigen exclusieve serie volgens onze specificaties vervaardigen - met materiaalsterke functionele onderdelen van roestvrij staal en keurige handgrepen van gladgestreken en geolied kersenhout. Waar mogelijk, bijvoorbeeld bij de economy-schiller, de fijnsnijder of de kaassnijder, zijn de messen (of snijdraden) als reserveonderdelen verkrijgbaar en kunnen ze gemakkelijk worden vervangen. Bijzonder is ook de ophanghaak, die Triangle in deze vorm speciaal voor de Manufactum keukengadgets maakt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 46332

   Speciaal mes met aangesoldeerde gietvorm. Roestvrij staal, kersenhout. Met ophanglus aan het einde van het handvat. Totale lengte 18 cm. Gewicht 35 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten