Manufactum

Manufactum Hair Tonic

Brandnetel
Manufactum
Manufactum Hair Tonic
Brandnetel
  Brandnetel
  € 27,90
  € 17,90Basisprijs: € 71,60/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Wij hebben de lichaamsverzorgingsproducten van onze eigen exclusieve serie ontwikkeld met twee apothekers die ze speciaal voor Manufactum produceren - zowel volgens beproefde recepten als volgens nieuwe eigen ontwikkelingen. Ze zijn gebaseerd op natuurlijke ingrediënten van de beste en zuiverste kwaliteit en bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient. Wij gebruiken geen grondstoffen op basis van petrochemie of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Voor vet haar. Met 10% brandnetelwortel tinctuur. Als zogenaamde ruderale plant is de brandnetel (Urtica dioica) wijdverspreid en groeit op voedselrijke bodems, bijvoorbeeld in bermen, hekken en hagen, op akkers, puin en boerenerven. Vanwege zijn bestanddelen - tannines, sterolen, lignanen en polysacchariden - is het altijd gebruikt voor haartonics. Het precieze werkingsmechanisme is nog onbekend, maar de ervaring leert dat brandnetel haarlotion bijzonder goed is voor vet haar, de hoofdhuid gezond houdt en de bloedcirculatie bevordert. De onze is bereid uit wortelstokken.

  Verzorgt haar en hoofdhuid.

  Een haartonicum dat de hoofdhuid verstevigt en verfrist. Vooral droge hoofdhuiden die neigen naar jeuk of roos hebben baat bij regelmatig gebruik. In combinatie met een massage wordt de bloedcirculatie en daarmee de toevoer van voedingsstoffen bevorderd, wat de haargroei weer ten goede komt. Bovendien voedt de haartonic het haar, dat daardoor vaak gemakkelijker te stylen is. Wij bieden twee haartonics aan: één met echt berkensap voor normaal haar en een haartonic met 10% tinctuur van brandnetelwortel, die speciaal wordt aanbevolen voor vet haar.

  De Manufactum lichaamsverzorging. Apotheekvullingen in farmacopee kwaliteit.

  Wij hebben ons assortiment lichaamsverzorging ontwikkeld met twee apothekers uit Noordrijn-Westfalen, die het ook voor ons produceren. De doordachte formules bevatten alleen datgene wat het doel in kwestie dient; wij gebruiken geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen. En hoewel het geen medicinale preparaten zijn, zijn de meeste ingrediënten - ongebruikelijk voor lichaamsverzorgingsproducten - van farmacopee-kwaliteit. Het assortiment is klein, maar weloverwogen, en elk jaar komen er slechts enkele artikelen bij. Sommige formuleringen zijn overgenomen uit oude vormen en farmacopees (officiële farmacopees), andere zijn nieuwe eigen ontwikkelingen op basis van bewezen actieve bestanddelen. Wij hechten veel belang aan natuurlijke ingrediënten en gebruiken daarom geen grondstoffen op petrochemische basis of synthetische geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 63419

   250 ml glazen fles

   Ingrediënten: AQUA, ISOPROPYL ALCOHOL, ALCOHOL, URTICA DIOICA EXTRACT, PANTHENOL

   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten