Menu
Manufactum

Manufactum Blocnote DIN A5

Cornell Notes
Manufactum
Manufactum Blocnote DIN A5
Cornell Notes
  € 5,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 03.12.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 3,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  De krant. Een echt schrijfpapier

  Bijna alle in de handel verkrijgbare "schrijfpapieren" zijn geoptimaliseerd om probleemloos door offset- of kantoorprinters te lopen, wat altijd ten koste gaat van degene die er met de hand op wil schrijven. Wij stellen daar een papier tegenover dat is ontworpen voor de behoeften van handschrijvers. Vulling en penpunt glijden er schoon overheen, vulpennen en balpennen worden zonder uitlopen contourrijk opgenomen, en ook grafietpennen laten een uiterst homogeen, schoon letterbeeld achter. Een inktbestendig, oppervlakteverlijmd en gladgestreken natuurpapier van zuivere cellulose, ideaal voor handlettering. Het gramgewicht is 90 g/m² met 1,25 maal het volume. Het crèmekleurige papier met een opaciteit van 90% wordt geproduceerd in een Italiaanse papierfabriek. Het is chloorvrij gebleekt, niet verouderend (volgens DIN 6738) en geschikt voor laser- en inkjetprinters.

  De lineaturen

  We hebben de gebruikelijke en twee speciale rulings op dit papier gedrukt:

  Cornell Notes. Bestel met begrip

  Zowel tijdens vergaderingen als tijdens telefoongesprekken is schriftelijke documentatie van hetgeen is gezegd in de vorm van aantekeningen onontbeerlijk. Deze zijn echter vaak nogal ongestructureerd, en vaak verdwijnen de verbanden tussen de afzonderlijke punten van de aantekeningen al na korte tijd uit het geheugen. Effectieve remedies zijn de Cornell Notes, een academische klassieker uit de VS, die Walter Pauk in 1950 aan de Cornell University ontwikkelde voor gebruik in seminars. Zij plaatsen de aantekeningen in een zinvolle, blijvend begrijpelijke context en vereenvoudigen daardoor ook het latere heronderzoek aanzienlijk. De Cornell Notes bestaan uit drie eenvoudige segmenten: In de brede rechterkolom wordt de inhoud genoteerd zoals gebruikelijk tijdens het gesprek of telefoongesprek. Onmiddellijk na de vergadering worden de belangrijkste verklaringen van wat er is gezegd, samengevat in de linkerkolom; de vragen die daaruit voortvloeien, kunnen daar ook worden genoteerd. Ten slotte wordt in het onderste veld een korte samenvatting van wat er gezegd is, ingevuld. De ervaring leert dat het zeer nuttig is om je aantekeningen op deze manier te structureren.

  Twee maten voor alle gevallen. DIN A4 en DIN A5

  Omdat u niet voor elk gesprek aan uw bureau zit, maar af en toe uw toevlucht moet nemen tot minder comfortabele schrijfblokken tot aan uw eigen knie, hebben wij ons assortiment uitgebreid en bieden wij het notitieblok nu in twee maten aan. In A4-formaat wordt het aanbevolen voor seminars, klassieke vergaderingen en telefoongesprekken aan het bureau. Het handige DIN A5-formaat is praktischer voor telefoongesprekken onderweg, zakenlunches, interviews, persconferenties en het maken van aantekeningen in het vliegtuig of de trein.

  Productinformatie

  Artikel nummer 84682

   50 vellen met microperforatie, dubbelzijdig bedrukt, bladformaat DIN A5. Gelijmd, dubbel geniet en gespannen met zwart linnen. Grammage 90 gsm. 22,3 × 14,8 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten