Menu

Lotion Opaline

Lotion Opaline
  € 22,90Basisprijs: € 229,00/lalle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Aftershave en massageproduct tegelijk

  De Opaline lotion is het paradepaardje van Chantelle, eenvoudig van samenstelling maar fenomenaal in haar werking. Door het gehalte aan rozemarijn, salie, citroenmelisse en vooral samentrekkende paardenkastanje is het een uitstekende aftershave. Daarnaast bevelen de nonnen Opaline lotion ook aan als massageproduct en voor inwrijvingen op het werk of om af te koelen na lange wandelingen of sporten.

  Benedictijnenklooster Chantelle

  Chantelle is bijna een fort, een oud romaans versterkt complex in de buurt van Vichy waar sinds 1853 benedictijnennonnen wonen: de abdij van St. Vincent. Het is niet een van de grote, beroemde kloosters, en toch heeft het ensemble van gebouwen hoog boven de stad veel charme en originaliteit. Alleen al daarom staat het klooster niet zelden op de route van reizigers die in het departement Allier rondkijken. Maar er is nog een reden om erheen te gaan, namelijk de lichaamsverzorgingsproducten van de zusters, die al sinds 1954 worden geproduceerd. Om de groeiende werklast aan te kunnen heeft het klooster nu een aantal goed opgeleide medewerkers in dienst.

  Productinformatie

  Artikel nummer 55511

   100 ml fles
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Goede dingen van kloosters

   Wij brengen levende kloostercultuur uit heel Europa rechtstreeks bij u thuis - in de vorm van smakelijke, verzorgende en met de hand vervaardigde producten die hun waarde in het dagelijkse kloosterleven voor lichaam en ziel allang hebben bewezen.

   Goede dingen van kloosters
   Menu