Menu

Loopslothouder koeienhuid

Exclusief
Loopslothouder koeienhuid
  € 69,90
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Exclusief

  In samenwerking met onze fabrikanten komen we vaak op ideeën voor nieuwe producten, die we dan samen in de praktijk brengen. Met Greenbelts® hebben we een serie fietstassen en accessoires ontwikkeld waarvan het ontwerp is geïnspireerd op de oude Zwitserse legertassen. Natuurlijk kwam alleen het prachtige rundleer dat voor de Greenbelts® tassen wordt gebruikt als materiaal in het geding.

  Wacht op het slot. Ruimte voor drankjes.

  U-sloten worden gewoonlijk precies op de plaats op het fietsframe gemonteerd die bestemd is voor de flessenhouder. Of de fles en het slot botsen als beide in het frame uitsteken. Met deze lederen U-slothouder kunt u dit probleem gemakkelijk vermijden door de U-slothouder aan de bagagedrager te bevestigen. Daartoe is het voorzien van twee lederen riemen en kogelknoopsluitingen. Het slot zelf wordt ook op zijn plaats gehouden door lederen riemen en een kogelslotsysteem. Het maakt variabele instellingen mogelijk en is daarom geschikt voor verschillende U-sloten.

  Duurzaam en solide.

  De U-slothouder maakt deel uit van onze serie fietsaccessoires, die we samen met Greenbelts® hebben ontwikkeld. De basis is sterk, plantaardig gelooid en vatgeverfd rundleer. Robuust, duurzaam en solide afgewerkt, het kan tegen een stootje en zelfs een regenbui kan de slothouder niet beschadigen. Om het leer soepel te houden, moet u het van tijd tot tijd een beetje verzorgen.

  Greenbelts®. Natuurlijke leerproducten

  Het label Greenbelts® produceert natuurlijke lederen producten die eerlijk worden geproduceerd, de duurzaamheidsgedachte volgen en hun eigenaars lang plezier willen geven. Oprichter Rolf Ihmels zit achter het merk, dat gevestigd is in de regio Osnabrück. Hij zit al lang in de sector en heeft zijn huidige beroep als het ware in zijn genen - in het bedrijf van zijn ouders, dat nog conventioneel opereerde, werden al riemen gemaakt. Zijn inzet voor duurzaamheid begint bij de locatie. De fabriek is geen nieuw gebouw, maar een voormalige meubelmakerij voor massief houten meubelen. Alleen plantaardig gelooide volle koeienhuid van Europese looierijen die alle relevante milieunormen garanderen, wordt direct naast de kantoren verwerkt tot riemen en tassen. Dit is solide, eerlijk leer dat geen voering of vulling nodig heeft - dat kun je voelen, zien en ruiken in het eindproduct. Ihmels gaat ervan uit dat elk stuk leer dat hij verwerkt ooit de huid van een levend wezen was en dus gerespecteerd en geëerd moet worden. Daarom doet hij er alles aan om het leer zo te bewerken dat de waarde ervan langdurig behouden blijft.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206395

   Koeienhuid (dikte 3 mm), herkomst Europa. Plantaardig gelooid en getrommeld. Metalen klinknagels en kogelknoopsluitingen. Leren riemen met kogelknoopsysteem. Gemaakt in Duitsland. 45 cm lang, 13 cm breed. Gewicht 130 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten
   Menu