Menu

Looops geurkaars

Berglucht
Looops geurkaars
Berglucht
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Bosfrisse geur van Zwitserse dennennaalden, jeneverbes takjes en citroenschil, die doet denken aan een wandeling in de bergen.

  Natuur in de kaars. Ruikt goed en doet je goed.

  De geur van de natuur naar binnen halen? Deze kaarsen kunnen precies dat: of het nu gaat om kruidige boslucht met een pittig dennensteenaroma, een bloemige, kruidige lavendelgeur of warme kruidnoten die doen denken aan avonden voor een knapperend haardvuur. Maar geuren roepen niet alleen herinneringen op, velen vinden ze ook aangenaam ontspannend of verkwikkend, afhankelijk van het aroma. Bij deze kaarsen zorgen de goed samengestelde mengsels van uitsluitend natuurlijke essentiële plantenoliën voor de intense geur. Ook het kaarsvet is gemaakt van zuiver plantaardige grondstoffen (van Koolzaad en soja) - zodat u diep kunt ademen en dubbel kunt ontspannen. En lang, want de plantaardige was brandt aanzienlijk langer dan was op basis van minerale olie. Zodra de geurkaars is opgebrand, kunt u de papieren band verwijderen en de pot gebruiken voor bijvoorbeeld waxinelichtjes of als vaas.

  Geuren vangen. De natuur thuisbrengen.

  In de bergen, zeggen ze, is de geest zo vrij. In de bergen, meer bepaald in het Salzkammergut aan de noordelijke rand van de Alpen, kwamen Julia Schliefsteiner en Markus Niederfriniger ook op het idee voor hun eigen geurkerzen-Manufaktur, om de geuren van de natuur te vangen, te bewaren en mee naar huis te nemen. Het vuur was aangestoken: ze richtten Looops Kerzenmanuaktur op, en hoe dieper ze zich verdiepten in de wereld van geuren en aroma's, hoe meer ze beseften hoe verstrekkend hun effecten kunnen zijn en dat de bevindingen van de aromatherapie prachtig kunnen worden gecombineerd met hun nieuwe ambacht. Julia Schliefsteiner heeft dus direct de opleiding aromatherapie gevolgd en is nu zeer vertrouwd met de zachte extractie van etherische oliën en de werking ervan.

  De natuur als inspiratie en bron.

  Trouw aan hun principe "De natuur is goed zoals ze is", voegen ze geen kunstmatige of synthetische stoffen toe en gebruiken ze natuurlijke was die afkomstig is van snel hernieuwbare planten (soja en Koolzaad) - wat als bijkomend voordeel heeft dat deze kaarsen op plantaardige basis langer branden en minder roeten dan kaarsen op basis van minerale olie. De lonten zijn van zuiver katoen of zelfs van hout. Alle geuren worden gecreëerd in de eigen "keuken" van het bedrijf in de buurt van Salzburg en de geurkaarsen worden daar met de hand gemaakt - een complex proces met vele werkstappen. Het begint met de extractie van de waardevolle, geurige en zeer effectieve oliën uit kruiden, bloesems en vruchten. Bij nieuwe creaties laat men de mengsels van essentiële oliën eerst enige tijd rusten, zodat de verschillende geurcomponenten zich tot één geheel kunnen vermengen. Pas daarna worden kleine testkaarsen gegoten en worden de geuren gedurende enkele dagen getest. De creaties zijn meestal geïnspireerd door het landschap van het Salzkammergut, de kruiden op de alpenweiden of het bos kort na de regen. Want een wandeling door de bergen en de natuur maakt niet alleen de geest helder, maar vult hem ook met nieuwe ideeën.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 204246

   Geurkaarsen gemaakt van plantaardige was en essentiële oliën van kruiden, bloemen, vruchten en naalden. Glas Ø 8,5 cm, hoogte 10,5 cm. De kleurschakering kan variëren. Totale brandduur tot 65 uur. Optimale brandduur ca. 1-3 uur, zodat de kaars gelijkmatig kan branden. Gemaakt in Oostenrijk. Verkrijgbaar in drie geuren.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu