Menu

Loclen vulpotlood messing

Loclen vulpotlood messing
  € 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Schrijfwaren van Loclen

  In Italië, in de buurt van Venetië om precies te zijn, produceert Loclen sinds 2008 hoogwaardige koperen schrijfinstrumenten. Alle onderdelen van de behuizing worden ter plaatse uit massief materiaal gedraaid en vervolgens gedeeltelijk gekarteld of geborsteld; de zichtbare messing onderdelen worden onbewerkt gelaten. De gebruikte penpunten, vullingen en mechanismen worden door het bedrijf, dat volledig in Italië produceert, betrokken bij verschillende Duitse fabrikanten. Het assortiment van Carlo Vazzoler, eigenaar en creatief hoofd van Loclen, overtuigt niet alleen door het materiaal en de zuivere afwerking, maar ook door de bijzondere designkenmerken - vooral de vulpen met converter.

  Productinformatie

  Artikel nummer 20642

   Mechanisch potlood met zogenaamd draaimechanisme. Bij elke rotatie met de klok mee wordt het 0,7 mm lood in het reservoir van het mechanisme een beetje opgeschoven. Lichaam van ruw messing. Gekartelde knop en greepzone. Lengte 13,3 cm. Ø 9 mm. Gewicht 36 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu