Menu

Linnen trui voor dames

Olive
Linnen trui voor dames
Olive
€ 99,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Linnen. Fijn gebreid

Trui in recht model, vervaardigd uit breisel van zuiver linnen, wat een hele uitdaging is om in deze fijnheid te produceren. De combinatie van het materiaal - linnen kan door zijn vezelstructuur geen warmte opslaan en heeft dus de neiging om af te koelen - en het fijne breisel maakt van dit lichte stuk de ideale zomertrui. De mouwen zijn relatief smal en de hals, mouwen en romp zijn afgewerkt met smalle rolzomen. De trui heeft een mooi gemêleerd effect dat typisch is voor het materiaal.

Seldom. Breiwerk van de hoogste kwaliteit

De shirts, truien, vesten, sjaals en mutsen van het Westerwaldse breimerkenlabel Seldom hebben allemaal alles in zich om favoriete stukken te worden. Dit komt vooral omdat zij onafhankelijk van kortstondige modetrends worden ontwikkeld en volgens de hoogste kwaliteitsnormen worden geproduceerd. Geselecteerde garens, technische innovatie en precisie vormen de basis voor het succes van Seldom - en natuurlijk de inzet van de hooggekwalificeerde medewerkers.

Let op:

Vlekken op lichtgekleurde kleding, meubels en andere voorwerpen zijn mogelijk.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 31054

100% linnen. Gemaakt in Hongarije. Ruglengte in maat M = 66 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu