Menu

Limburger plafond- en wandlamp roestvrij staal

Limburger plafond- en wandlamp roestvrij staal
  € 299,00
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Wandlamp. Voor de badkamer en voor buiten

  Deze robuuste plafond- en wandarmatuur, beschermd tegen spatwater en corrosie, is even geschikt voor interieurs en badkamers als voor buiten.

  Glashütte Limburg. Ook voor de badkamer

  Glashütte Limburg is een van de belangrijkste fabrikanten van verlichtingsglas in Europa. Het staat bekend om zijn mondgeblazen kwaliteitsglas, dat bestaat uit een flinterdunne laag opaalglas, versmolten tussen twee lagen kristalglas. Hierdoor ontstaat een zeer transparant maar ondoorzichtig glas dat het licht bijzonder gelijkmatig verdeelt. Ze worden aangevuld met wit gelakt metalen beslag en schuifgrendels voor een veilige, trillingsvrije glasmontage. Met een algemene afwerking die geschikt is voor natte ruimtes en de in badkamers en sanitair gebruikelijke beschermingsklasse IP 44.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 35116

   Opaal overgoten, glanzende glazen kap (Ø 12 cm) met schroefdraad en rubberen afdichting. Geborsteld roestvrij stalen fitting. Porseleinen fitting E27 (max. 60 W). IP 64. Totale hoogte 20 cm. Gewicht 800 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu