Menu
Elza

Lichtgewicht dekbed Lyocell

135 × 200 cm
Elza
Lichtgewicht dekbed Lyocell
135 × 200 cm
  135 × 200 cm
  € 179,00
  € 99,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Zomers licht. Lyocell dekbed

  Dit lichte dekbed zorgt voor een aangenaam droog slaapklimaat omdat de vulling bestaat uit lyocell (TENCEL™). Lyocell neemt snel vocht op en geeft het ook weer snel af, zodat er altijd een aangenaam slaapklimaat heerst. Voor de vulling wordt soepel katoen van gecontroleerde biologische teelt (kbA) gebruikt. Het is ook extreem licht en daarom ideaal voor de zomer.

  Lyocell

  Deze relatief nieuwe, uit het bos afkomstige cellulosevezel komt uit Oostenrijk. Dankzij haar eigenschappen en voordelen heeft deze "moderne" vezel zich reeds met succes gevestigd als materiaal voor bovenkleding. Maar het is ook uitstekend geschikt voor beddengoed. Lyocell is ook aangenaam voor mensen die gevoelig zijn voor de huid, omdat het oppervlak van de zeer fijne vezel zijdezacht aanvoelt, uiterst glad is en dus weinig irritatie veroorzaakt. De vezel, die zonder chloor wordt geproduceerd, is ook zeer sterk. Lyocell is dus niet alleen zeer geschikt voor het beddengoed zelf, maar ook voor de vulling ervan. De uitzonderlijk hoge vochtopname is van groot belang: door hun structuur nemen Lyocell-vezels het tijdens de slaap geproduceerde vocht zeer snel rechtstreeks van de huid in hun vezelinterieur op en geven het ook weer snel af aan de omgeving. Dit betekent dat een opeenhoping van warmte of vocht onder het dekbed in eerste instantie niet kan optreden of kan worden beperkt. Dit zorgt niet alleen voor een aangenaam droog slaapklimaat en rustgevende slaap, maar helpt ook onaangename geurtjes te voorkomen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 206342

   Vulling 100% Lyocell (TENCEL™). Vulling 100% katoen. Geweven in satijnbinding. Wasbaar tot 60 °C op zachte temperatuur met een mild wasmiddel zonder optische witmaker. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen