Menu

Leitz reismap voor hangmappen

(5 stuks)
Leitz reismap voor hangmappen
(5 stuks)
  € 24,90
  € 15,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

  Orde onderweg. Verplaatsbare hangmappen

  We hebben een versie van een reisgeschikte hangmap, ontwikkeld door Leitz, waarvan we tot voor kort niet wisten dat we die misten. Het heeft intrekbare railuiteinden, een etiketlipje en een elastische sluiting op basis van het principe van hoekspanningsfolders. Hierdoor is de map ideaal om mee te nemen in een aktetas of koffer. In tegenstelling tot het standaardmodel is onze map niet bedrukt en bovendien voorzien van kikkers die voorkomen dat de inhoud aan de korte zijden eruit valt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 88830

   De railuiteinden en etikettentabs zijn intrekbaar, hij kan worden gesloten als een hoekspanningsmap via een elastische sluiting. Map gemaakt van matzwart, onbedrukt 320 g manilla karton. Met kikker, elastiek en intrekbare stalen rails.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten