Menu
Richmond Kettle Company

Lassi beker

Richmond Kettle Company
Lassi beker
  € 52,90
  € 29,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Geniet van een verfrissing. Traditioneel uit de koperen beker

  Lassi maakt evenzeer deel uit van de Indische keuken als aromatische kruiden en vaak zeer pittige warme gerechten. Fruitig of hartig genuttigd, wordt de populaire melk- en yoghurtdrank bij het eten niet alleen gewaardeerd om zijn verkoelende werking - want het vet dat het bevat verzacht de pittigheid van chili, gember, kurkuma en co, regenereert geïrriteerde smaakpapillen en bevordert in het algemeen de verteerbaarheid van voedsel. Op het subcontinent is het gebruikelijk om lassi te drinken uit een koperen beker zoals deze, zoals de producent meldt. Het is gevestigd in Engeland, in een klein stadje in het graafschap Norfolk om precies te zijn, en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in de verwerking van het edelmetaal. Het hoofd van dit bedrijf ging echter naar school in India en vertelde ons dat hij en zijn klasgenoten altijd hun eigen koperen bekers meenamen om tijdens de pauzes in de klas een portie verfrissende lassi uit een groot vat te scheppen. Bij voortdurend gebruik zal het koper inderdaad snel een persoonlijke toets krijgen door het patina dat zich ontwikkelt. Kenmerkend is niet alleen de bolvorm, maar ook het patroon dat tijdens de productie ontstaat door er met een hamer op te slaan. Van binnen is onze lassibeker bekleed met roestvrij staal.

  Productinformatie

  Artikel nummer 23552

   Koper met een roestvrij stalen binnenbekleding. Volume 400 ml. Ø bovenkant 9,5 cm, onderkant Ø 5,5 cm, hoogte 11 cm. Gewicht 260 g. Niet in de vaatwasser reinigen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen