Menu

Lade plank plank

Klein - RAL 7021 Zwartgrijs
Lade plank plank
Klein - RAL 7021 Zwartgrijs
  Klein
  RAL 7021 Zwartgrijs
  € 139,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Een mooie ladekast die, aangevuld met de STAUKISTE bakken uit het gamma MAGAZIN, echte opbergruimte creëert. De afzonderlijke elementen uit de STELLAGE-familie kunnen naar wens met elkaar worden verbonden. Hiervoor worden metalen fittingen met een veermechanisme gebruikt, die ook voor ons product CONTAINER DS worden gebruikt. Bij de levering van elk element is een set van deze connectoren inbegrepen.

  STELLAGE-elementen zijn belastbaar tot ongeveer 20 kilogram. Met het oog op een optimale pasvorm en afstemming van de afmetingen adviseren wij nadrukkelijk de STELLAGE BOXES uit de serie MAGAZIN(bestelnr. 76120 en 89411 hoog/44274 en 89410 middel/44273 en 89409 klein).

  Als toebehoren adviseren wij het gebruik van de in hoogte verstelbare STANDEN of STANDVOETEN of ROLLERS uit het assortiment CONTAINER DS (bestelnr. 68974, 87818, 68973, 87816).

  De elementen van STELLAGE worden geleverd ZONDER dozen.

  Lade rek Stellage

  STELLAGE dient vele doelen als een zeer functioneel ladekastje: Als opbergruimte voor wasgoed en kleding, als opbergmeubel in de keuken, voor papier en kantoorspullen in de werkkamer of puur als opbergrek in de bijkeuken - STELLAGE overtuigt door zijn veelzijdige gebruiksmogelijkheden. De rekken, verkrijgbaar in drie kleuren en drie hoogtes, kunnen in willekeurige volgorde op elkaar worden gestapeld met behulp van de meegeleverde verbindingsstukken. De stapelbare STAUKISTE containers kunnen precies in de verschillende hoogtes op geleiderails worden geplaatst: Twee van de kleine dozen, die 12 of 17 centimeter hoog zijn, of één hoge doos, die 32 centimeter hoog is. In principe passen ook andere modellen van de systeemkratten, die duizenden keren worden gebruikt als kratten voor voedseltransport en vele andere doeleinden, in de frames.

  Instructies

  Productinformatie

  Artikel nummer 89135

   Materiaal: Buisstaal, plaatstaal, gepoedercoatt
   Design: Kuno Nüssli / MAGAZIN
   KleinVoor twee dozen van de kleine hoogte, bestelnr. 44273 / 89409. Afmetingen: B 64,3 × D 41 × H 29 cmGewicht: 3,4 kg
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten