Menu

Laarzenhouder beukenhout

Voor 2 paar
Laarzenhouder beukenhout
Voor 2 paar
  Voor 2 paar
  € 42,90
  € 35,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ondersteboven - met de zool naar boven.

  Hangend opgeborgen kunnen de rubberen laarzen altijd goed drogen en luchten na het werk (of na een lange boswandeling bij nat weer) - zonder in de weg te zitten, te knikken of om te vallen. Uitgestrekt in de houder, als het ware, blijft de schacht van de laars onaangetast door plooien en vouwen. En wat er aan modder en aarde op het profiel van de zolen achterblijft, kan gewoon (buiten) worden afgetapt zodra het is opgedroogd - in plaats van nog steeds rijkelijk in de ingang van het huis te worden gestrooid.

  Productinformatie

  Artikel nummer 44788

   Voor montage in de gang, schuur en garage of op een tegen regen beschermde plaats buiten. De houder is geschikt voor laarzen van alle maten. Gemaakt van gelakt beuken multiplex (dikte 10 mm). Gemaakt in Polen. 8 cm hoog. Projectie 21 cm. Geleverd zonder bevestigingsmateriaal en laarzen.
   Verkrijgbaar in twee versies:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen