Menu

Kussensloop Panama Weave

Blauw
Kussensloop Panama Weave Blauw
Kussensloop Panama Weave
Blauw
69,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen

Algemene informatie

Geweven in twee kleuren. Kussenovertrek voor bank gemaakt van zware Panama stof.

Hoe comfortabel een bank ook is, een bankkussen is de finishing touch van gezelligheid. Maar het is vaak een tijdrovende aangelegenheid om een hoes aan te trekken die bij de bank en de meubels past. Het kan veel tijd kosten om de juiste kussenhoes te vinden waarvan de stof, het patroon en de kleuren bij uw eigen ideeën passen.
We vonden wat we zochten bij het Zweedse label Ulrika Gyllstad. Gyllstads® kussenovertrekken voldoen niet alleen aan onze eisen wat betreft gevoel en uiterlijk, maar ook wat betreft kwaliteit. GOTS-gecertificeerd katoen is geweven tot een zware (basisgewicht 530 g/m²) en tegelijk aangenaam zachte stof in een dichte, stevige Panamabinding. De draden lopen als in een platbinding, maar in de schering en inslag worden verschillende parallelle garens gebruikt, waardoor een schaakbordachtige structuur ontstaat. Ook voor dit kussenovertrek worden sterke (Nm 28/2), verschillend gekleurde garens gebruikt: lichtere garens van de respectieve tint in de schering, donkerdere garens in de inslag. Zo lijkt de kussenhoes van veraf effen en onthult hij zijn onopvallende tweekleurige kleur en discrete geweven structuur pas van dichtbij.

Productinformatie

Artikel nummer 207267

100% katoen, herkomst Turkije en Zweden. Basisgewicht 530 g/m2. Zacht wassen tot 40 °C. Gelieve binnenstebuiten te wassen en met gelijkaardige kleuren. Trekt in vorm als het vochtig is, niet geschikt om in de droogtrommel te drogen. Met naad bedekte plastic rits. Gemaakt in Estland. Geleverd zonder kussen.
50 × 50 cm. Gewicht 290 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu