Menu

Kussensloop Panama Weave

Blauw
Kussensloop Panama Weave
Blauw
  € 69,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Geweven in twee kleuren. Sofa kussenhoes van zware Panama stof.

  Hoe comfortabel een bank ook is, een bankkussen is de finishing touch van de gezelligheid. Maar het aankleden ervan in een hoes die past bij de bank en het meubilair is vaak een tijdrovende aangelegenheid. Het kan immers even duren om de juiste kussenhoes te vinden waarvan de stof, het patroon en de kleuren passen bij uw eigen ideeën. We vonden wat we zochten bij het Zweedse label Ulrika Gyllstad. Gyllstads® kussenhoezen voldoen niet alleen aan onze eisen qua gevoel en uiterlijk, maar ook qua kwaliteit. Met GOTS-gecertificeerd katoen wordt een zware (basisgewicht 530 g/m²) en tegelijk aangenaam zachte stof geweven in een dichte, stevige Panama-binding. De draden lopen als in een platbinding, maar in de ketting en inslag worden verschillende parallelle garens gebruikt, waardoor een schaakbordachtige structuur ontstaat. Ook voor deze kussenhoes worden sterke (Nm 28/2), verschillend gekleurde garens gebruikt: lichtere garens van de desbetreffende tint in de schering, donkere garens in de inslag. Zo lijkt de kussenhoes van een afstand effen en is de onopvallende tweekleurigheid en discrete geweven structuur pas van dichtbij zichtbaar.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207267

   100% katoen, herkomst Turkije en Zweden. Basisgewicht 530 g/m². Zachtjes wassen tot 40 °C. Gelieve binnenstebuiten en met soortgelijke kleuren te wassen. Trekt in vorm als het vochtig is, niet geschikt om in de droger te drogen. Met naad bedekte plastic rits. Gemaakt in Estland. Geleverd zonder kussen. 50 × 50 cm. Gewicht 290 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen