Menu

Kussensloop Flanel Hoge Ficht Ruit

Rood - 80 × 80 cm
Kussensloop Flanel Hoge Ficht Ruit
Rood - 80 × 80 cm
  Rood
  € 54,90
  € 39,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Echt katoenen flanel in gedraaide kwaliteit.

  Zelfs in de winter wordt flanel met zijn geruwde oppervlak als uiterst aangenaam ervaren, omdat het bij het eerste contact met de huid aangenaam warm en zacht aanvoelt. Voor deze geruite flanel, geweven in keperbinding, is een slijtvast, gedraaid garen gebruikt in zowel de ketting als de inslag. Dit maakt de fijne stof zeer dicht en gelijkmatig.

  Flannel beddengoed van Kitzmüller. In Hochficht check.

  Het flanellen beddengoed wordt vervaardigd in de weverij Kitzmüller in de regio Mühlviertel in Opper-Oostenrijk. Het is gespecialiseerd in het weven van katoen en heeft een breed scala aan landelijk-rustieke patronen en stoffen die worden gebruikt voor een grote verscheidenheid aan traditionele kostuums tot beddengoed. Oostenrijkse regio's zijn meestal de inspiratiebron voor de namen van de respectieve ruitpatronen; de ruit van dit beddengoed is genoemd naar een klein skigebied in het Boheemse Woud, dat in het uiterste noorden van het Mühlviertel ligt.

  Productinformatie

  Artikel nummer 60589

   Gemaakt door Kitzmüller in Opper-Oostenrijk van napped, dichte keperstof. 100% katoen. Basisgewicht 145 g/m². Garengetal in schering en inslag Nm 70/2. Machinewasbaar tot 95 °C. Geschikt voor de wasdroger. De krimp is 2-4%. De hoezen zijn voorzien van met garen omwikkelde gedraaide knopen. Gemaakt in Oostenrijk.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen