Menu

Kussen Lyocell

40 × 80 cm
Kussen Lyocell
40 × 80 cm
  40 × 80 cm
  € 84,90
  € 59,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Ondersteunende kracht. Het kussen.

  Niet alleen het kussen zelf is gevuld met Lyocell, maar ook de hoes. Dus: langdurige hoge ondersteuning enerzijds, vereenvoudigde verzorging anderzijds. De hoes kan worden verwijderd om te wassen; als hij niet op tijd droog is, kan het kussen een nachtje slapen zonder.

  Lyocell.

  Deze relatief nieuwe, "uit het bos afkomstige" cellulosevezel komt uit Oostenrijk. Het vezeloppervlak is extreem glad en niet irriterend, waardoor het zelfs voor mensen met een gevoelige huid zeer aangenaam is. Lyocell heeft een buitengewoon hoog vochtopnemend vermogen, zodat een aangenaam droog slaapklimaat altijd verzekerd is. Door hun structuur nemen de vezels het tijdens de slaap geproduceerde vocht snel op in het interieur en geven het weer af aan de omgeving.

  Productinformatie

  Artikel nummer 21059

   Overtrek en vulling 100% Lyocell, herkomst Oostenrijk. Met rits.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu