Menu

Kunststof droogrek

Nieuw
Kunststof droogrek
17,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
uitverkocht, niet langer beschikbaar
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Over het drogen.

Een goede manier om de overvloed van de oogst te bewaren is fruit, groenten en kruiden het water te ontnemen dat evenzeer nodig is om ze te laten gedijen als om ze te laten bederven. Als het door drogen verdampt, verliezen de ontbindende organismen hun levensbasis, de gedroogde waren worden duurzaam - met verlies van vitaminen, maar gecondenseerd tot een krachtige lading mineralen en voedingsvezels. Ze kunnen buiten worden gedroogd - als de herfst voor voldoende zomerse temperaturen zorgt. U kunt ze zelfs drogen op de radiator of in de oven, als die een lage temperatuur tussen 35 en 50 °C kan handhaven. De gemakkelijkste manier is echter met dehydratoren, waarvan wij u er een van Zwitserse makelij aanbieden.

Productinformatie

Artikel nummer 28523

1 stuk. Gemaakt van polypropyleen, vaatwasmachinebestendig. Gemaakt in Zwitserland.
Hoogte 5 cm, Ø 33 cm. Gewicht 260 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu