Menu

Kruidenrekje breedmondige potjes roestvrij staal

Kruidenrekje breedmondige potjes roestvrij staal
  € 27,90
  € 22,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Orde en overzicht hebben de voorkeur. Wij laten onze roestvrijstalen kruidenrekjes speciaal maken door een metaalbewerker in Franken. Dit model is ontworpen voor vijf van de donkere wijdmondse potten met schroefdeksel waarin wij ook de Manufactum Selection kruiden aanbieden.

  Muurbeugels voor voorraadpotten.

  Met een helling van 2° houden ze potten of flessen stevig op hun plaats. Gemaakt van geborsteld roestvrij staal van de aanzienlijke materiaaldikte van 2 mm. Dankzij twee sleutelgaten kunnen de planken worden verwijderd voor eenvoudige reiniging in de vaatwasser.

  Productinformatie

  Artikel nummer 82597

   Het kruidenrekje is geschikt voor vijf van de 250 ml wijdmondse potten met schroefdeksel waarin wij de Manufactum Selection specerijen uit het levensmiddelenassortiment aanbieden. Voor het gebruiksgemak zijn de uitsparingen aan de voorzijde iets schuin naar rechts en links geplaatst. Hoogte 4,5 cm, breedte 39 cm, diepte 7,5 cm. Gewicht 440 g. Geleverd met 2 roestvrijstalen schroeven, maar zonder wijdmondse potten.
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Manufactum

   Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

   Alle Manufactum-producten
   Menu