Menu

Klemhouder plaatstaal

(10 stuks)
Zilverkleurig
Klemhouder plaatstaal
(10 stuks)
Zilverkleurig
Zilverkleurig
3,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Veilig vastgezet. Bij elke helling

Klemhouders met bladveren bieden - in vergelijking met die met spiraalveren - een betere bevestiging van de veer aan de houder en een zeer stevige houvast aan de boom. Deze kandelaar is volledig vervaardigd uit plaatstaal: Het robuuste materiaal is zo stabiel dat de klemhouder de boomkaarsen stevig vastzet, en tegelijk flexibel genoeg om de houder aan te passen aan de helling van een natuurlijk gegroeide tak. De bladveer is gemaakt van zeer sterk staal dat door zijn ontwerp niet kan worden overbelast. Last but not least voorkomt de wasplaat onder de klemhouder dat de decoratie, de boom en de vloer bevuild worden door eventueel druipend kaarsvet.

Algemene productinformatie

Productinformatie

Artikel nummer 32416

Voor kaarsen met 1-1,5 cm Ø. Houder plaatstaal, verenstaal. Wasbord Ø 4 cm. Lengte 7 cm. Gewicht 10 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu