Kujaku Trading Company

Kleine Japanse Roosenschaar

Kujaku Trading Company
Kleine Japanse Roosenschaar
  € 119,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Voor de verzorging van rozen.

  De gebogen bladen identificeren deze bypass-scharen als klassieke rozenscharen. Omdat ze - in Japan - van koolstofstaal zijn gesmeed, zijn de messen extra scherp: ze snijden niet alleen bloeiende takken maar ook hele takken soepel en schoon.

  Gebaseerd op het grote model. In een compact formaat.

  Iets in een kleiner formaat produceren betekent niet automatisch dat er minder werk in zit. Soms is precies het tegenovergestelde het geval. Deze Japanse tuinscharen bewijzen dat: aangezien hun extra scherpe maar in verhouding kleinere messen van koolstofstaal net als de messen van hun grote zussen met de hand worden gesmeed, is de inspanning die nodig is om ze te maken nog iets groter. Dit blijkt uit het feit dat zelfs in Japan, dat beroemd is om zijn smeedkunst, er niet veel werkplaatsen meer zijn die de moeite nemen dergelijke scharen in klein formaat te produceren. Maar de extra inspanning komt ook tot uiting in de prijs, want "kleiner formaat" betekent niet noodzakelijkerwijs "lagere kosten". U zult beseffen dat de investering elke cent waard is zodra u met een van deze scharen hebt gewerkt. Niet alleen kunnen zelfs kleinere handen ze stevig vastpakken en is het formaat net zo geschikt voor balkons als voor (broek)zakken - hun messen onderscheiden zich, zoals gezegd, ook door de spreekwoordelijke Japanse scherpte.

  Productinformatie

  Artikel nummer 202758

   Messen van koolstofstaal (58C). Bladlengte 3 cm, totale lengte 14,5 cm, breedte 4,2 cm, hoogte 1,5 cm. Gewicht 115 g. Geleverd in een juwelendoosje.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen