Menu

Klein bord email

(Ø 15 cm)
Klein bord email
(Ø 15 cm)
14,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Wie heeft er van mijn bordje gegeten?

Qua materiaal en functionaliteit doet hij niet onder voor zijn grote broers en zussen. De emaillering geeft dit bord de eigenschappen die het tot een uitstekend alternatief maken voor plastic serviesgoed in zowel grote als kleine keukens: Het is duurzaam, corrosiebestendig, smaakloos en gemakkelijk schoon te maken. Het is even geschikt als kinderportie of als koekje in de namiddag als als degustatiebord voor oudere kinderen.

Ik eet mijn soep toch op

Als kinderen zelf koken of hun ouders helpen in de keuken, eten ze met meer plezier, zo luidt de terechte veronderstelling. Het oorspronkelijke protest ("Ew, spinazie!") ontwikkelt zich veel gemakkelijker tot nieuwsgierigheid naar onbekende gerechten ("Ik hou wel van kerrie!"). Niet te vergeten: Koken met kinderen is niet anders dan koken met professionals. Het maakt niet uit of u een mini-, hobby- of sterrenkok bent: wat u wilt doen slagen, heeft functioneel keukengerei nodig.

Onze selectie van kookgerei dat geschikt is voor kinderen voldoet dan ook aan alle kwaliteitscriteria die wij ook hanteren voor keukengerei voor volwassenen. Potten, borden, pannen en dergelijke zijn geëmailleerd en daardoor krasbestendig en slijtvast. Keukengerei zoals houten lepels en spatels zijn gemaakt van hout en niet van plastic. En de messen, de grootste trots van elke kok, komen met een afgeronde punt van gerenommeerde fabrikanten zoals Robert Herder in Solingen.

Waarschuwing:

Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar. Bij oneigenlijk gebruik kunnen scherpgerande delen van de emaillaag loslaten. Risico op verwondingen in de keelstreek.

Productinformatie

Artikel nummer 203724

Geëmailleerd staal, wit met blauwe stippen en blauwe contrasterende rand. Ø 15 cm, velghoogte 1,8 cm. Gewicht 125 g.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu