Menu

Klars Heren Box

Nieuw
Klars Heren Box
  € 49,90
  € 34,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Klar's klassieker in een doos

  Uitstekende zepen en scheerwaters komen van de Klar zeepfabriek in Heidelberg. Klar heeft drie verzorgingsproducten uit de Klassik serie samengebracht in deze houten kist: Mannenzeep, scheerzeep en aftershave, die u ook afzonderlijk bij ons kunt kopen.

  • De mannenzeep met een pittige sandelhoutgeur reinigt en verzorgt met rijke, plantaardige oliën. Het wordt gemaakt op basis van olijfolie.

  • De scheerzeep wordt gemaakt op basis van plantaardige oliën. De geur met een citrusachtig-kruidige leernoot is afkomstig van de beste parfumoliën uit Grasse. De supervette zeep (pH 10,5) is zeer productief en ontwikkelt een fijn, romig schuim dat een hoog zweleffect heeft en een gladde scheerbeurt mogelijk maakt.

  • De milde Klassik aftershave van Klar met de onopvallende citrus-kruidige geur van de scheerzeep. Het laat een aangenaam verzorgd gevoel achter op de huid. De toverhazelaar in de lotion heeft een adstringerende en eventueel bloedstelpende werking, terwijl de menthol verfrissend werkt.

  <br />Klar zepen


  In 1840 opende Philipp Klar een zeepfabriek met aangrenzende winkel in de Hauptstraße van Heidelberg. Dit legde de basis voor de zeep traditie die vandaag de dag nog steeds zorgvuldig gecultiveerd wordt. "Beim Klar", zoals de medewerkers het bedrijf liefkozend noemen, gebruikt nog steeds hoogwaardige, natuurlijke grondstoffen. De zepen krijgen hun geur door toevoeging van parfums of essentiële oliën. En zelfs vandaag de dag worden in de fabriek nog traditionele processen en recepten gebruikt. Het resultaat is zepen van een kwaliteit die tot op heden onbetwist is gebleven.

  Productinformatie

  Artikel nummer 201959

   De berkenhouten doos (26 × 11 × 10 cm) bevat: Klars Classic aftershave in een glazen flacon van 50 ml, een mannenzeep in een bar van 100 g en de Classic scheerzeep in een aluminium reispot van 110 g. Gemaakt in Duitsland.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu