Menu

Kinderzonnebril SooNice

Roze
Kinderzonnebril SooNice
Roze
  Roze
  € 44,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  SOONICE is een zonnebril speciaal ontworpen voor kinderen. Vooral de ogen van kinderen moeten worden beschermd. Hun grote pupillen absorberen 65% meer zonlicht dan de ogen van volwassenen. Bovendien brengen kinderen gewoonlijk meer tijd buiten door dan volwassenen. Om langdurige schade aan de ogen van uw kinderen te voorkomen, is het belangrijk om ze te beschermen tegen UV-stralen. SOONICE draagt brillenglazen van de zogenaamde categorie 3, die wordt aanbevolen voor kinderogen, omdat ze slechts 8 tot 18 % van het UV-licht doorlaten en dus een bovengemiddelde bescherming bieden. De zijkapjes zorgen ervoor dat er geen UV-stralen van opzij - gereflecteerd door wateroppervlakken of sneeuw - het oog bereiken. De monturen zijn gemaakt van gerecycled nylon. SOONICE heeft klikscharnieren die niet gemakkelijk afbreken, maar loslaten bij stoten en overstrekken en gemakkelijk te vervangen zijn. De bril is tot op zekere hoogte buigbaar en flexibel met een laag gewicht. De lenzen zijn gemaakt van grotendeels krasbestendig plastic. De glazen zijn ontwikkeld in Oostenrijk en vervaardigd in Italië.

  Productinformatie

  Artikel nummer 207788

   Afmetingen:Glazen: B 115 mm, brug: B 21 mm, veren: L 125 mm, lenzen elk: B 42 × H 39 mm
   Gewicht: 150 g
   Materiaal: ECONYL® geregenereerd nylon, BPA-vrij
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen