Menu

Kinderemmer 4 liter

Kinderemmer 4 liter
22,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Kleine emmer: grote tijd

Ontworpen voor kleine tuiniers en afgewerkt als een emmer voor grote. Deze stalen emmer is eerst thermisch verzinkt en daarna in kleur geverfd. Dus zelfs als een deel van de verf zou afbladderen, zal het materiaal niet roesten. Door het dikke houten handvat is de emmer gemakkelijk te dragen en hij is niet te zwaar - ook vanwege het geringe gewicht.

Productinformatie

Artikel nummer 89652

Gemaakt van plaatstaal (dikte 1,2 mm), thermisch verzinkt en rood gelakt. Met beukenhouten handvat. Gemaakt in Slowakije.
Volume 4 l. Randhoogte 20 cm, Ø 21 cm. Gewicht 720 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu