Menu

Kinder rok mousseline

Rosé
Nieuw
Kinder rok mousseline
Rosé
Rosé
€ 42,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Zomers-licht: mousseline rok

Zomers kinderrokje van luchtige, lichte en huidvriendelijke mousseline. De A-lijn vorm, gerimpeld aan de bovenkant, zorgt voor bewegingsvrijheid. De tailleband is voorzien van elastiek dat door middel van een knoop in de breedte kan worden versteld, zodat de rok altijd goed en comfortabel zit.

Ideaal voor kinderkleding: Mousseline

Mousseline heeft vele positieve draageigenschappen die het tot het materiaal bij uitstek maken voor zomerse kinderkleding. In de eerste plaats is het licht en luchtig omdat het geweven is van slechts licht gedraaide garens in een losse platbinding - wat het ook bijzonder luchtdoorlatend maakt. Het wordt vaak in meerdere lagen gedragen, omdat het dan minder doorzichtig is en ook zijn temperatuur regulerende eigenschappen bijzonder goed tot hun recht kunnen laten komen. Tot slot voelt mousseline aangenaam zacht aan, waardoor het zelfs voor de gevoelige kinderhuid comfortabel is. En tenslotte: het mousseline dat wij hebben verwerkt, is gemaakt van gecertificeerd biologisch geteeld katoen.

Productinformatie

Artikel nummer 207500

100% katoen. Stenen moerknop. Verstelbaar elastiek in de manchet. Gemaakt in Polen. Roklengte in maat 86/92 = 26 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu