Menu

Kinder badponcho mousseline

1-4 jaar
Nieuw
Kinder badponcho mousseline
1-4 jaar
74,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 5-6 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Ontdek een reeks zeer speciale producten die wij speciaal voor u in eigen huis hebben ontwikkeld of verbeterd, zodat wij u altijd het hoogste niveau van materiaal en functionaliteit kunnen garanderen.

Praktisch en verwarmend. De bad poncho

De badponcho is praktisch op vele plaatsen: op het strand, in het openluchtzwembad, na een verfrissende duik in het pierenbadje of thuis na een bad. Hij houdt je warm als een badjas, maar laat niet los als je beweegt of speelt, en dankzij de capuchon houdt hij ook je hoofd en natte haren lekker warm. De zijkanten van de badponcho zijn dichtgeknoopt met notenhouten knopen om openingen voor de armen te maken - zo kan hij snel worden aangetrokken en kan uw kind hem gemakkelijk zelf aantrekken. Trouwens, het is ook goed om onder te wisselen.

Ideaal voor kinderkleding: Mousseline

Mousseline heeft vele positieve draageigenschappen die het tot het materiaal bij uitstek maken voor zomerse kinderkleding. In de eerste plaats is het licht en luchtig omdat het geweven is van slechts licht gedraaide garens in een losse platbinding - wat het ook bijzonder luchtdoorlatend maakt. Het wordt vaak in meerdere lagen gedragen, omdat het dan minder doorzichtig is en ook zijn temperatuur regulerende eigenschappen bijzonder goed tot hun recht kunnen laten komen. Tot slot voelt mousseline aangenaam zacht aan, waardoor het zelfs voor de gevoelige kinderhuid comfortabel is. En tenslotte: het mousseline dat wij hebben verwerkt, is gemaakt van gecertificeerd biologisch geteeld katoen.

Productinformatie

Artikel nummer 207560

100% katoen. Stenen walnoten knopen. Gemaakt in Polen. Ruglengte voor maat 1 (1-4 jaar) = 46,5 cm, voor maat 2 (4-8 jaar) = 61,5 cm.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Manufactum

Beleef de producten, die wij op eigen verantwoordelijkheid voor u hebben ontwikkeld - goede dingen, die wij allang zelf op de markt hadden willen zien, maar tot nu toe niet in de kwaliteit konden vinden, die wij u, onze klant, willen aanbieden.

Alle Manufactum-producten
Menu