Menu

Kaweco Liliput biros messing met dop

Kaweco Liliput biros messing met dop
59,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind september, nu beschikbaar voor bestelling
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Patent. Praktisch. Kaweco Liliput.

Doet zijn naam eer aan: de Liliput past in uw handtas, borstzak of broekzak voor incidentele schrijfzaken, maar is ook geschikt voor grotere schrijfklussen. Het dopje van de biros heeft een inwendige schroefdraad; het sluit dus ofwel heel goed af, ofwel, achterstevoren opgeschroefd, breidt het uit tot een volwaardig schrijfinstrument.

Wij bieden de biro's hier aan in de versie met messing loop, die, omdat hij onbehandeld is, een patina kan krijgen, afhankelijk van de opslag, het vervoer en de gebruiksgewoonten. Het lichaam en de constructie zijn eenvoudig.

Productinformatie

Artikel nummer 22059

Biros met schroefdop op de achterkant. Lichaam en dop gemaakt van gedraaid messing. Met een blauwe D1 vulling, lijndikte M. Geleverd in een blikken etui. Lengte gesloten 9,5 cm, schrijfklaar 8,8 cm, met opgeschroefde dop 12,5 cm. Gewicht 30 g. De D1 navulling (bestelnummers 66792-66795) is geschikt als vervangende navulling.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu