Badertscher

Katoenen velours mop

Exclusief
Badertscher
Katoenen velours mop
  € 9,90
  € 6,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Exclusief

  Wat goed is voor professionals kan alleen maar goed zijn voor particuliere huishoudens. Daarom bevat ons assortiment veel producten die eigenlijk gemaakt zijn voor professionals. Ook dit reinigingstextiel hoort daarbij. De fabrikant maakt ze speciaal voor Manufactum zodat wij ze u als particulier kunnen aanbieden.

  Katoenvelours - zachte reiniging van het oppervlak.

  Voor deze velours worden de katoengarens eerst geweven zoals voor een (hier enkelzijdige) badstof: met drie dradensystemen, de ketting- en inslagdraad voor de basisstof en een lusdraad. De lussen worden na het weven opengeknipt - in tegenstelling tot badstof - en de vezeluiteinden worden opgeruwd, zodat een zacht, bijna pluizig stofoppervlak ontstaat. Oppervlakkig gezien is hij even zacht als een microvezeldoek, maar hij heeft het voordeel dat de vezelpunt niet zo "scherp" wordt als microvezel en dus de te reinigen oppervlakken niet beschadigt. Katoenvelours kan daarom ook zonder risico worden gebruikt voor het reinigen van verchroomde of gevoelige (hoogglanzende) oppervlakken, bijvoorbeeld van kasten. Het reinigende effect van de stof is verbazingwekkend: de opgeruwde vezels (zoals bijvoorbeeld afwasmiddel) veroorzaken een verlaging van de oppervlaktespanning van het water - herkenbaar aan de snelle vorming van druppels. De vochtige doek (of het ontspannen water) reinigt alle gladde oppervlakken en verwijdert in water oplosbare vuildeeltjes - zelfs zonder gebruik van reinigingsmiddelen.

  Productinformatie

  Artikel nummer 17823

   De vochtige doek reinigt vrijwel alle vuile oppervlakken, de stof is ook geschikt voor zeepvrije lichaamsreiniging. 67% katoen en 33% polyester, zoom en ophanglus ook van katoen. Wasbaar tot 60 °C. Gemaakt in Slowakije. 20,5 × 20,5 cm.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Klantenservice

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantenservice helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Exclusief bij Manufactum

   Wij bieden u een aantal heel bijzondere producten van geselecteerde producenten, die in deze vorm alleen verkrijgbaar zijn bij Manufactum en waarvan wij u een hoogste mate aan materiaalkwaliteit en functionaliteit kunnen garanderen.

   Alle exclusieve producten