Menu

Kast Messenblok "Knife Board

Breed
Kast Messenblok "Knife Board
Breed
€ 129,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Geweldig in kleine keukens.

Dit is hoe je (ruimte)problemen oplost. Jaren van prutsen, testen en proefmontage op de keukenkastdeur gingen vooraf aan dit originele product: een kastmessenblok van geolied beukenhout, ook wel "messenplank" genoemd. Tot vijf keukenmessen en een slijpstaaf voor het naslijpen van de messen kunnen erin worden opgeborgen en verdwijnen probleemloos achter de deur van de wandkast. Want dit messenblok is eigenlijk net zo plat als een snijplank en neemt dus (vrijwel) geen ruimte in. Ingebouwde ventilatiesleuven zorgen ook voor een goede ventilatie aan de achterkant, zodat er geen risico op roest bestaat, zelfs niet voor koolstofstalen bladen.
Het briljante idee kwam bij een timmerman uit Zwaben toen hij op zoek was naar een ruimtebesparende manier om zijn keukenmessen veilig op te bergen. Sindsdien heeft de bekwame vakman niet alleen de ontwerpen voor zijn messenblok herhaaldelijk herzien, keukenkasten opgemeten, afstanden berekend en talrijke prototypen gebouwd, maar tot dusver ook eigenhandig gezorgd voor de selectie en verwerking van geschikt hout. Zo gebruikt hij beukenhout dat afkomstig is uit bossen in de buurt van zijn werkplaats en neemt hij het drogen, afzetten en zagen in eigen hand.

Productinformatie

Artikel nummer 203899

Biedt plaats aan vijf messen en een slijpstaaf. Geolied beukenhout. Sleufbreedte 4 mm (voor mesbladen) en 1,3 mm (voor slijpstaven). Sleuflengte (van boven naar beneden) 2 cm, 2,5 cm, 4,5 cm, 3 cm, 5 cm, 5,5 cm. Schuifbalk 20 × 1,5 cm, gatafstand 13 cm. Lengte 28 cm, hoogte 28 cm. Levering zonder inhoud.
De iets bredere versie.
Voet 13 × 3,5 cm. Breedte 3,5 cm. Gewicht 1,3 kg.
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu