Menu

Kandelaar Tete 4

Zwart, gegalvaniseerd
Nieuw
Kandelaar Tete 4
Zwart, gegalvaniseerd
  € 79,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen

  Algemene informatie

  Architectonisch element - mooi object. Een deel van de zogenaamde dubbele T-balk is het gelijknamige onderdeel voor de TETE-kandelaar. In dit product is het krachtige technische materiaal in evenwicht met de goed geproportioneerde vorm. De Zwitserse ontwerpster Charlotte Therre en de ontwerper Joong Han Lee uit Zuid-Korea zijn TIEL en de makers van TETE. We hebben de kandelaar geproduceerd in een Duitse werkplaats voor mensen met een handicap. Technisch klinkt het zo: De sectie van een dubbele T-balk is gefreesd met een blind gat in de diameter van 21,5 mm - dit geeft een in de handel verkrijgbare kaars een veilige standplaats. TETE is verkrijgbaar in twee kleuren. Wij houden van de helderheid en echtheid van dit kleine decoratieve product. Het staal van de steun heeft een levendig oppervlak. Door de galvanische zinklaag ontstaan lichte, kleurrijke nuances - en wordt elke TETE uniek.

  Instructies

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 203731

   Afmetingen: B 20 × D 4,7 × H 8 cm
   Gewicht: 1,1 kg
   Materiaal: Staal, verzinkt of. Zwart, gegalvaniseerd
   Design: TIEL: Charlotte Therre en Joong Han Lee
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   MAGAZIN-Producten

   MAGAZIN-producten worden door MAGAZIN in samenwerking met designers zelf ontwikkeld en geproduceerd. Het resultaat: Hoogwaardige meubelen en woonaccessoires met een vormgevende en fysieke duurzaamheid, die - los van conventies - uitstekend voldoen aan het gebruiksdoel en de gebruiker veel plezier bieden.

   MAGAZIN-producten
   Menu