Menu

Japanse schoffel met spits lemmet lang

Japanse schoffel met spits lemmet lang
44,90 €alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
leeverbaar vanaf eind november, nu beschikbaar voor bestelling

Algemene informatie

Bodembewerking op Japanse wijze

Het blad van deze Japanse tuinschoffel is gesmeed van hooggehard (HRC 58) koolstofstaal en is aan de onderkant even dun als scherp, maar toch zeer taai en duurzaam. Het handvat is gemaakt van het hout van de tamme kastanje, dat een bijzonder buigzaam en licht hout oplevert: Er is geen gevaar voor breuk, noch weegt het handvat merkbaar. Dit maakt energiebesparend werken mogelijk, ook over langere perioden - en langere reikwijdten, omdat wij de schoffel aanbieden met een langere steel dan in Japan gebruikelijk is.

Productinformatie

Artikel nummer 26530

Met smal, geslepen lemmet, aan beide zijden geslepen. In dichtbegroeide perken wordt de spitse schoffel gebruikt om te wieden, te schoffelen en de grond los te maken. De punt kan ook worden gebruikt voor het maken van kleinere plantgaten, bijvoorbeeld voor bloembollen of vaste planten, en voor het maken van zaaigroeven.
Blad 16 x 6,5 cm. Totale lengte 1,2 m. Gewicht 920 g.
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu