Menu

Japanse doek met stippen

Douche handdoek
Japanse doek met stippen
Douche handdoek
  € 79,90
  € 49,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar

  Algemene informatie

  Effectieve verbinding. Op twee manieren

  Deze functionele handdoeken - ongebruikelijk voor Europese drooggewoonten - zijn geverfd met houtskool. Tijdens het spinnen worden houtskooldeeltjes toegevoegd aan de proportionele viscosevezels (7%) om de grijs gevlekte look te creëren. De houtskool heeft ook een uiterst praktisch effect, omdat het geuren absorbeert. Samen met de absorberende viscose en het zachte katoen (93%) is het ideaal voor gebruik in de badkamer. Het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt. Ook de combinatie van de twee stoffen waarvan de handdoeken zijn gemaakt is effectief: De ene zijde bestaat uit een fijne, grijze badstof, de andere zijde uit een lichtere, gladde, canvasbinding. De verbindingen tussen de twee verschijnen als stippen in de stof, elk in het weefsel en de kleur van de andere zijde.

  Productinformatie

  Artikel nummer 45298

   93% katoen en 7% viscose. Oorsprong India. Basisgewicht 416 g/m². Garengetal Nm 20, Nm 40/2 en Nm 30/2 (viscosevezel). Machinewasbaar tot 40 °C. Geschikt voor de wasdroger. De viscosevezel is met koolstof geverfd, de koolstof is na het wassen weer actief. Gemaakt in Japan.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu