Menu

Japanse doek met stippen

Handdoek
Nieuw
Japanse doek met stippen
Handdoek
€ 32,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
op voorraad, Levering in 4-5 dagen
Gratis verzending! Tot en met 31.10.2022 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

Algemene informatie

Effectieve verbinding. Op twee manieren

Deze functionele handdoeken - ongebruikelijk voor Europese drooggewoonten - zijn geverfd met houtskool. Tijdens het spinnen worden aan de evenredige viscosevezels (7%) houtskooldeeltjes toegevoegd om de grijs gevlekte look te creëren. De houtskool heeft ook een zeer praktisch effect, want het absorbeert geurtjes. Samen met de absorberende viscose en het zachte katoen (93%), is het ideaal voor gebruik in de badkamer. Het katoen is afkomstig van gecontroleerde biologische teelt.
Ook de combinatie van de twee stoffen waarvan de handdoeken zijn gemaakt, is doeltreffend: De ene zijde bestaat uit een fijne, grijze badstof, de andere uit een lichtere, gladde, canvas weving. De verbindingen tussen de twee worden zichtbaar als stippen in de stof, elk in het weefsel en de kleur van de andere kant.

Productinformatie

Artikel nummer 45297

93% katoen en 7% viscose. Oorsprong India. Basisgewicht 416 g/m². Aantal garen Nm 20, Nm 40/2 en Nm 30/2 (viscosevezel). Machinewasbaar tot 40 °C. Geschikt voor droogtrommel. De viscosevezel is met koolstof geverfd, de koolstof is na het wassen weer actief. Gemaakt in Japan.
Handdoek: 30 × 80 cm
Meer artikelen van de fabrikant:
Vraag over het product

Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

Wij helpen graag

Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 26 26 101 of op elk moment info@manufactum.nl

Cadeaubon

Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

Cadeaubon kopen
Menu