Menu

Japans kamerplanten gereedschap

Japans kamerplanten gereedschap
  € 17,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  op voorraad, Levering in 4-5 dagen
  Bestel geschenken voor woensdag 30 november en ontvang ze voor Sinterclaas
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)

  Algemene informatie

  Schop met dubbele functie.

  Het wordt gemaakt in Japan, waar het voornamelijk wordt gebruikt voor de verzorging van bonsaibomen. Zonder verder oponthoud wijden wij deze kleine, lichtgewicht dubbele schep van roestvrij staal aan een veelzijdig hulpmiddel voor kamerplanten. Dankzij de twee getande bladen met punten - het ene zeer smal, het andere iets breder - is het voorbestemd voor dit doel. Het losmaken van zwaar gewortelde grond in potten, het inwerken van meststoffen, het wieden van bakken en grotere kuipen op het balkon, zelfs het verpotten van zaailingen en stekken die u zelf hebt gekweekt: dit alles kan snel en voorzichtig gebeuren met behulp van onze Japanse schop.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204711

   Gemaakt van roestvrij staal. Totale lengte 25,5 cm. Gewicht 60 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu