Menu

Ingenieursbroek 1932

Beige
Ingenieursbroek 1932
Beige
  Beige
  € 139,00
  € 109,00alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 3-4 dagen
  Gratis verzending! Tot en met 31.01.2023 bespaart u de verzendkosten t.h.v. 5,95 €. (Uitgesloten zijn bestellingen die volumineuze goederen bevatten of door een expediteur worden geleverd.)
  slechts een kleine hoeveelheid in voorraad op dit moment

  Algemene informatie

  Geschikt voor machinisten. Werkbroeken van Pike Brothers

  Deze broek met knoopgulp dateert uit het begin van de jaren dertig. Ondanks zijn robuustheid zit hij comfortabel zonder te knellen. Ze zijn gesneden met een rechte pijp en een hoge tailleband, wat de bewegingsvrijheid bevordert en de broek ideaal maakt om te dragen met bretels, waarvoor de broek is voorzien van knopen van steennotenhout. De wijdte van de broek kan worden aangepast via de "cinch back strap", de verstelbare stang in de achterste tailleband. Pike Brothers maakt de broek in Turkije van sterke cavalerie keperstof, alle naden zijn bewerkt met versterkte interlocks. De stof is gesanforiseerd, de broek krimpt niet of nauwelijks.

  Pike Brothers. Beproefd, maar niet verouderd

  Het label Pike Brothers uit Bad Feilnbach in Opper-Beieren bewijst met zijn kledingstukken uit de wereld van de werkkleding volgens historische modellen dat goed uitzien en praktisch gebruik elkaar geenszins uitsluiten. Terwijl andere bedrijven creatieve geesten gebruiken om de coupes uit te werken, verzamelt, ontleedt en reconstrueert Pike Brothers ten slotte historische originelen uit de meest uiteenlopende werkgebieden en met de meest uiteenlopende materiaaleisen: coupes worden 1:1 genomen, stoffen worden opnieuw uitgegeven in samenwerking met traditiebewuste weverijen en, last but not least, de kledingstukken worden met de hand gemaakt in geselecteerde Europese kleermakerijen. Zo ontstaan producten die niet alleen visueel een verhaal vertellen, maar die net als hun modellen ook zeer functioneel zijn en het hoogste comfort bieden - ongeacht de activiteit.

  Algemene productinformatie

  Productinformatie

  Artikel nummer 67043

   100% katoen. Stenen walnoot knoppen. Metalen D-ring en cinch-rugband. Gemaakt in Turkije.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen
   Menu