Menu
Hydrophil

Hydrophil Tongschraper bamboe

Hydrophil
Hydrophil Tongschraper bamboe
  € 0,50alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  We verzenden
  Uitverkocht, niet langer beschikbaar
  We zijn onze processen aan het verbeteren, dus er kunnen tijdelijk langere levertijden zijn in februari.

  Algemene informatie

  Milieuvriendelijk met bamboe handvat en borstelharen van biologisch nylon.

  Net als de tandenborstels van Hydrophil is de tongschraper gemaakt van bamboe en dus net zo milieuvriendelijk: de kop is voorzien van borstelharen van biologisch nylon, die worden geproduceerd op basis van ricinusolie. De borstelkop is rond en de borstelharen zijn extra plat, zodat ook de plak achter op de tong gemakkelijk kan worden verwijderd. De toepassing is zeer eenvoudig en kan het beste 's ochtends worden gedaan, vóór de eerste slok koffie en het tandenpoetsen. Sommige mensen geven er echter de voorkeur aan hun tong te reinigen na het tandenpoetsen: Ga hiervoor met de tongschraper enkele malen voorzichtig van achter naar voren over de tong totdat de meeste plak is verwijderd. Spoel vervolgens de reiniger af met heet water. Net als de tandenborstel moet de tongschraper om de drie maanden worden vervangen.

  Mondhygiëne begint met het reinigen van de tong.

  Uitgebreide mond- en tandverzorging begint al voor het tandenpoetsen. In culturen als India en China vormen neusspoelingen, oil pulling en tongverzorging een integraal onderdeel van de mond- en keelverzorging. In het algemeen is de mondholte zeer belangrijk in de zorg- en behandelingsconcepten aldaar, omdat zij nuttig kan zijn als indicator voor het stellen van diagnoses. Processen in de mondholte kunnen echter ook ziekten uitlokken of versterken en zo het hele lichaam beïnvloeden. Uitgebreide mondverzorging is dus even belangrijk als noodzakelijk voor het algemeen welzijn en moet zeker ook de tong omvatten. Een slechte adem kan bijvoorbeeld worden verminderd door dagelijks gebruik van flosdraad en tongschraper.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 204589

   Bamboe handvat, gemaakt in China. De haren worden in Duitsland gemaakt op basis van ricinusolie. Lengte 17,5 cm. Borstelkop Ø 1,8 cm. Gewicht 10 g.
   Opmerking: De tongreiniger moet om de 3 maanden worden vervangen.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen