Menu

Hydrophil Tandenborstelhouder

Blauw
Hydrophil Tandenborstelhouder
Blauw
  Blauw
  € 7,90alle prijzen incl. BTW, plus Verzendingskosten
  Op voorraad, levering binnen 4-5 dagen

  Algemene informatie

  Krom? Maar veilig

  Het ziet er misschien wiebelig uit wanneer de tandenborstel zich in de kleine keramische standaard nestelt, maar om uit de scheefheid te concluderen dat hij geen houding heeft, is een misvatting. De bamboe tandenborstel van Hydrophil heeft, net als elk ander model, een enigszins scheve maar volledig stabiele greep. De tandenborstelhouders worden met de hand gemaakt door mensen met een handicap in de Elbe-werkplaatsen in Hamburg - kleine maatafwijkingen zijn mogelijk, maar ondersteunen alleen de charmante individuele uitstraling van het product.

  Dicht bij het water. Watervriendelijke producten van Hydrophil

  "Waterminnend" zijn ze en daarom hebben ze zichzelf die naam gegeven: Christoph Laudon, Wanja Johannes Weskott en Sebastian Bensmann, de drie oprichters van het Hamburgse bedrijf Hydrophil (van het Oudgriekse hýdor "water" en phílos "liefhebben"). In 2013 ontstond uit hun gemeenschappelijke interesse en uit een blogpost van Sebastian over het onderwerp "waterverbruik in de textielproductie" het idee om zelf producten op de markt te brengen die niet alleen veganistisch en eerlijk zijn, maar vooral plasticvrij en waterbesparend: Producten waarvan de natuurlijke bestanddelen groeien zonder kunstmatige irrigatie en waarvan de andere bestanddelen bij compostering geen sporen achterlaten in het grondwater. Nadat het eerste product, een T-shirt, gretig aftrek vond, breidde Hydrophil zijn assortiment snel uit en heeft het zich nu gespecialiseerd in de productie van hygiëne- en lichaamsverzorgingsproducten - waar ligt het idee van waterbesparing immers meer voor de hand dan in de badkamer? Overigens: 10% van de winst wordt door Hydrophil gedoneerd aan de non-profit vereniging Viva con Agua de Sankt Pauli e.V., die zich inzet voor toegang tot schoon drinkwater en sanitaire voorzieningen voor mensen in landen in het Zuiden.

  Productinformatie

  Artikel nummer 30557

   Gemaakt van keramiek. Ø buiten 4,5 cm, Ø binnen 1,5 cm. Hoogte 2,5 cm. Gewicht 85 g.
   Meer artikelen van de fabrikant:
   Vraag over het product

   Heeft u een vraag over dit product? U bent welkom om de vraag hier te stellen. Uw e-mailprogramma wordt geopend.

   Wij helpen graag

   Advies, reserveonderdelen of andere wensen - ons klantencentrum helpt u met al uw vragen en problemen persoonlijk en vakkundig.

   U bereikt ons van maandag tot en met vrijdag onder het nummer 0800 2626101 of op elk moment info@manufactum.nl

   Cadeaubon

   Een voor alles en iedereen: Met onze PDF-cadeaubon bieden wij u de volledige keuze van het Manufactum-assortiment. Kies een motief, dat u direct na de bestelling per E-mail kunt versturen, printen of persoonlijk overhandigen.

   Cadeaubon kopen